skip to Main Content

Ben je op zoek naar een betrouwbare aannemer die de verbouwing van je huis in goede banen kan leiden? Maar weet je niet zo goed waar je op moet letten? Er zijn wel een aantal aspecten die je in ogenschouw kunt nemen bij de zoektocht naar de juiste aannemer.

Op de website van de aannemer kun je al een algemene indruk over het bouwbedrijf op doen. Bekijk ook zeker het portfolio om te zien wat voor projecten er al in zijn naam zijn afgerond. Heeft hij vooral kleine klussen gedaan of ook grote projecten, zoals de volledige verbouwing van een woning? Wat voor jou prettig aanvoelt, is ook afhankelijk van het project wat je wilt laten doen.

De tweede stap in de keuze voor de juiste aannemer, is om een persoonlijk gesprek aan te gaan. Op die manier kun je makkelijk je wensen en persoonlijk situatie bespreken, zoals het beschikbare budget. Bekijk samen wat de mogelijkheden zijn en vraag om een eerlijk advies over wat voor jou de beste oplossing is. Wanneer je het prettig vindt als de aannemer alles voor je van A tot Z uit handen neemt, vraag dan ook gerust of hij de expertise in huis heeft om ook het ontwerp voor je te regelen en je kan helpen bij het eventueel laten maken van bouwkundige berekeningen.

Heb je een aannemer gekozen? Maak dan voor de start van het project duidelijke afspraken zodat je allebei weet waar je aan toe bent gedurende de verbouwing. Dat voorkomt een hoop zorgen en stress!

Vraag een offerte aan via de website en ontdek de uitgebreide mogelijkheden!

Back To Top