skip to Main Content

Vind je het prettig om je auto droog te parkeren? Wil je de woning vergroten met een buitenkamer, waardoor je langer buiten kunt genieten? Dan kan een carport of terrasoverkapping de oplossing zijn!
Je kunt een carport/terrasoverkapping vrijstaand plaatsen of je kunt hem aan een of twee zijdes aan een woning vast bouwen.

Er zijn twee soorten overkappingen te onderscheiden: gemaakt van aluminium of van hout.
Een aluminium overkapping heeft veelal een strakke uitstraling en wordt meestal uitgevoerd met lichtdoorlatende kunststof dakplaten. Als de zon schijnt kan het hieronder erg warm worden.
Met een houten overkapping krijg je een meer klassieke uitstraling. Het wordt veelal gemaakt met een dicht dak, waarop een dakbedekking moet worden aangebracht. Als je meent dat er te weinig licht is onder de overkapping, kun je er lichtkoepels in laten plaatsen.

Voor een houten carport/terrasoverkapping wordt veelal gekozen voor Douglas hout. Douglas hout is een houtsoort met een lichte tot rode kleur en valt in duurzaamheidsklasse drie en kan tien tot vijftien jaar onbehandeld mee. Douglas hout is fijn bezaagd (licht ruw) en heeft een robuuste look.

Indicatieprijs: houten carport/terrasoverkapping
5 meter breed en 3,5 meter lang: €2895,-

Optieformulier carport/(terras)overkapping

Wil je een specifieke prijsindicatie voor jouw specifieke verbouwwensen met betrekking tot een carport/(terras)overkapping? Vul dan het formulier hieronder in:

Carport/(terras)overkapping

Maximum file size: 268.44MB

Bezig met versturen
Back To Top