skip to Main Content

Er zijn twee soorten deuren: binnen- en buitendeuren. Deuren zijn er in vele uitvoeringen; van gladde deuren tot allerlei mogelijke paneeldeuren. Buitendeuren zijn massieve deuren. De meeste binnendeuren hebben een honingraat vulling, maar er zijn ook massieve binnendeuren. Er zijn ook deuren met een glasopening, waar je glas in moet plaatsen.

BINNENDEUREN

Er zijn twee soorten binnendeuren: opdekdeuren en stompe deuren. Een stompe deur valt als hij dicht is gelijk met de stijl van het kozijn. Daarnaast kun je een naad zien tussen de deur en het kozijn. Bij een opdekdeur valt de deur tegen de stijl van het kozijn en zie je geen hangnaad.

Binnendeuren zijn er in gladde uitvoering en als zogenaamde paneeldeuren. Paneeldeuren zijn er bijna in alle soorten te verkrijgen. Deuren dienen afgelakt te worden, omdat ze in grondverf worden geleverd. Stompe deuren die pasgeschaafd zijn, moeten dus op de zijde waar geschaafd is nog in de grondverf gezet worden. Gladde opdekdeuren zijn, door grootschalig gebruik in de nieuwbouw, wel reeds afgelakt. Deze opdekdeuren hoeven ook niet pasgeschaafd te worden.

Deuren - 0 2

Indicatieprijzen
Deuren hangen inclusief scharnieren en slot, exclusief  krukstel en afdekplaat. Als er op een adres meerdere deuren afgehangen kunnen worden, dan zal de prijs per deur lager zijn.

Stompe deur
Eerste deur hangen: €120,- per stuk
Elke volgende deur: €105,- per stuk
Leveren deur glad: €40,- per stuk
Leveren deur glad (231,5 hoog): €80,- per stuk

Opdek deur
Eerste deur hangen: €105,- per stuk
Elke volgende deur: €80,- per stuk
Leveren deur glad & gelakt: €80,- per stuk
Leveren deur glad & gelakt (231,5 hoog): €110,- per stuk

Oude deuren
Afvoeren: €10,-

BUITENDEUREN

VOORDEUR
Er zijn allerlei voordeuren te koop en voor iedereen is er dus wel een voordeur die hij of zij mooi vindt. De prijzen voor de aankoop van een voordeur gaan tot wel € 3000,-.

De Alumaxx deurplaat is de meest basic uitvoering van een voordeur. Dit wil zeggen een dichte deur, met aluminium platen erin, om krom trekken te voorkomen, ongeveer 40 mm dik en gegrond (eventueel uit te voeren met verticale groeven). Er kan eventueel tegen een meerprijs glas in de deur worden gezet.

Deuren - voordeur2

Prijsindicatie: €553,-
Hangen voordeur, inclusief:
– Kogellagerscharnieren
– Driepuntsluiting (sleutel bediend)
– Veiligheidscilinder
– Valdorpel
– Cilinder
– Tochtprofielen
Exclusief: beslag (de knop/kruk), afdekplaat en brievenbus.

Alumaxx gladde deur, 40mm dik met eventuele verticale groeven: €429,-

Repareren kozijnstijl (gevolg ander sluitwerk) met woodfiller: €35,-

ACHTERDEUR
De achterdeur is veelal een hardhouten deur met stapeldorpels. Hoe meer dorpels, des te minder  hoog het glas in de deur is.

Prijsindicatie: achterdeur afgehangen met een borsthoogte van 80 cm (houthoogte onderkant deur glas): €790,-
– Hardhouten deur
– Gegrond
– Stapeldorpels
– Driepuntsluiting
– Veiligheidsbeslag met krukken
– Veiligheidscilinder
– HR++ glas
– Tochtprofielen

Repareren kozijnstijl (gevolg ander sluitwerk) met woodfiller: €35,-

Optieformulier deuren

Wil je een specifieke prijsindicatie voor jouw specifieke verbouwwensen met betrekking tot de deuren? Vul dan het formulier hieronder in:

Deuren
Opdek binnendeuren
Stompe binnendeuren
Voordeur
Achterdeur
Bezig met versturen
Back To Top