skip to Main Content

Heb je het gevoel dat je huis te klein aan het worden is? Zijn de kinderen groter geworden en hebben ze meer leefruimte nodig, een eigen slaapkamer, een plek om te studeren of een plek om te chillen? Wil je een eigen werkplek om ongestoord te kunnen werken?
Heb je het gevoel dat de keuken, woonkamer of badkamer toe is aan een update?
Wil je een grotere woonkamer of een ruime woonkeuken?
Wanneer je het verder nog prima naar je zin hebt in je huis en in de buurt waar je woont, kan verbouwen de oplossing zijn om je wensen te realiseren.

De eerste vraag zal zijn: wat gaat dat kosten? Met het keuzemenu hieronder kun je daar met de indicatieprijzen een beeld van krijgen. Als je het contactformulier invult en verstuurt, krijg je een offerte gemaild van een bouwbedrijf waarmee wij goede ervaringen hebben.
Als het interessant voor je is, dan zal in een persoonlijk gesprek met de aannemer, waarin jouw wensen centraal staan, een eerlijk advies gegeven worden wat voor jou de beste oplossing is.

Wil je de gehele verbouwing van a tot z uit handen geven óf wil je bepaalde delen van de verbouwing zelf oppakken: alles is bespreekbaar.
Maak vooraf duidelijke afspraken, zodat je tijdens de verbouwing precies weet waar je aan toe bent. Zo kun je een hoop spanning en verbouwingsstress voorkomen en dat is wel zo prettig als je aan het verbouwen bent.

Back To Top