skip to Main Content

Op zoek naar een specialist in verbouwingen? Een bouwbedrijf met een team van deskundige vakmensen die er alles aan doen om je woondromen uit te laten komen? Waar moet je dan op letten?

Wanneer je met je zoektocht begint, is het goed om te kijken naar eerdere projecten van de aannemer. Wat voor projecten heeft het bouwbedrijf al mogen doen? Bijvoorbeeld of ze alleen kleine verbouwingen hebben gedaan of ook grote bouwprojecten zoals het volledig bouwen van een nieuwbouwhuis.

De tweede stap is een persoonlijk gesprek met de aannemer. Er moet een klik zijn. Tijdens dat gesprek komen je wensen en persoonlijke situatie (zoals het beschikbare budget) uitgebreid aan bod. Dat vormt namelijk het uitgangspunt voor het hele project. Bekijk vervolgens samen wat de mogelijkheden zijn en vraag om een eerlijk advies waarbij het bouwbedrijf aangeeft wat voor jou de beste oplossing is. Vind je het prettig dat het bouwbedrijf alles voor je uit handen kan nemen tijdens verbouwingen? Kijk dan of de aannemer je ook kan helpen bij het kiezen van een architect voor het ontwerp, je goed kan adviseren bij de materiaalkeuzes en het laten maken van bouwkundige berekeningen door een goede constructeur.

Bij alle verbouwingen komt toch ook een hoop spanning en stress om de hoek kijken. Door vooraf duidelijke afspraken te maken met het bouwbedrijf, kun je al een groot deel van die zorgen voorkomen. Je weet namelijk precies waar je aan toe bent. Wel zo prettig!

Ontdek ook wat de mogelijkheden zijn. Vraag vandaag nog een prijsindicatie aan voor je verbouwing! Hieronder kun je, door een keuze te maken uit de verschillende ruimte’s, eenvoudig indicatieprijzen opvragen.

Back To Top