skip to Main Content

BADKAMER

De badkamer is de ruimte in huis die dagelijks bezocht wordt om je tanden te poetsen, te wassen, lekker te douchen of om relaxed languit in bad te gaan liggen. Wil je een bad of wil je een doucheruimte of wil je beide?
Om een duidelijk beeld te krijgen van wat je wilt, hebben we badkamers in drie soorten ingedeeld: een standaard, luxe en exclusieve uitvoering. Bij elke uitvoering hoort een bepaald niveau van materiaal: bij standaard: degelijk, gebruiksvriendelijk en praktisch, bij de luxe uitvoering: van alle gemakken voorzien, zoals je dat wilt en toch praktisch en bij exclusief: een gevoel van luxe spa, met soms de uitstraling van overdaad. In de offerte zullen daarom stelposten zijn opgenomen. In de offerte staat bv, een thermostaatkraan met een stelpost van € 250,-. Is jouw keuze een douchemengkraan van € 200,-, dan zal het eindbedrag € 50,- minder zijn. Is de keus gevallen op een douchemengkraan van € 300,-, dan zal het eindbedrag € 50,- hoger zijn. Het is dus mogelijk een offerte te laten maken, voordat dat je iets uitgezocht hebt.
De keuze van een standaard, luxe of exclusieve uitvoering zal bepalend zijn voor de hoogte van een stelpost. Het uiteindelijk eindbedrag blijft in de buurt van de offerte.

Indicatieprijs standaard badkamer met 4 m² vloeroppervlakte: €5300,-
– Wandtegel wit 25/40cm
– Vloertegel 30/30cm
– Hangend toilet (indien mogelijk met toiletbril)
– Inloopdouche met glazen douchescherm
– Doucheglijstang
– Wastafel met spiegel
– Grohe wastafel en douchekraan
– Horizontale design radiator

Meerprijs thermostaatkraan voor douche en wastafel: €185,-

TOILET

Je wilt jouw toiletruimte aanpassen; hij is gedateerd of je vindt hem niet mooi meer en je wilt een hangend toilet, indien mogelijk. Net als bij badkamers hebben we de keuze van een standaard, luxe of exclusieve uitvoering. De offerte die je aanvraagt zal daarom een aantal stelposten bevatten.

Hangend toilet

Indicatieprijs standaard toiletruimte: €1400,-
– Hangend toilet (indien mogelijk met toiletbril)
– Wandtegels wit 25/40cm
– Boven tegelwerk stucwerk
– Fonteintje met kraan

Optieformulier badkamer/toiletruimte

Wil je een specifieke prijsindicatie voor jouw specifieke verbouwwensen met betrekking tot de badkamer/toiletruimte? Vul dan het formulier hieronder in:

Badkamer/toilet
Badkamer
Toiletruimte

Maximum file size: 268.44MB

Bezig met versturen
Back To Top