skip to Main Content

Wil je wat extra ruimte aan je huis? Bijvoorbeeld als opslagruimte voor overtollige spullen of voor een extra grote woonkamer zodat de kinderen een eigen speelhoek hebben. Wanneer je de ruimte hebt én toestemming van de gemeente in de vorm van de benodigde vergunningen, dan kun je een stuk aan je huis bouwen. Maar wat zijn de kosten voor een dergelijke aanbouw? En waar vind je een betrouwbare en deskundige partner om dit voor je te realiseren?

Wat de kosten voor een aanbouw zijn, is natuurlijk helemaal afhankelijk van wat je wensen zijn. In de eerste plaats bepaal je wat het doel is van de aanbouw. Extra ruimte puur en alleen voor opslag of moet er ook echt gewoond of gewerkt worden? Dat zijn belangrijke zaken om vooraf goed in beeld te hebben. Vervolgens moet de aanbouw wel bij de uitstraling en sfeer van het huis passen. Het gebruik van de juiste materialen is hierbij cruciaal.

Wegen de kosten van een aanbouw op tegen de voordelen? Of is het misschien toch beter om te verhuizen naar een groter huis? Het plaatsen van een aanbouw is een flinke investering, maar je krijgt er ook veel voor terug. Behalve functionele vierkante meters, gaat de meerwaarde van je huis over het algemeen duidelijk omhoog. Bovendien wordt het meeste werk aan de buitenkant verricht. Pas wanneer de doorbraak gemaakt moet worden, heb je een korte tijd wat overlast van de bouwwerkzaamheden.

En dan nog op zoek naar die partner die tegelijkertijd de kosten van je aanbouw kan managen. Vraag vandaag nog een offerte aan en ontdek de uitgebreide mogelijkheden.

Back To Top