skip to Main Content

Heb je het idee dat jouw huis te klein aan het worden is? Dan heb je grofweg twee opties: verbouwen om extra leefruimte te creëren of verhuizen naar een groter huis. Maar vaak woon je nog prima in je eigen huis en wil je eigenlijk helemaal niet verhuizen. Een stuk aanbouwen aan je huis is dan de beste keuze. Maar wat kan een uitbouw kosten? En waar vind je een betrouwbaar en deskundig bouwbedrijf die echt met je meedenkt?

Het is en blijft een flinke investering, een uitbouw. Maar de uiteindelijke kosten heb je wel grotendeels zelf in de hand. Bijvoorbeeld door de grootte van de uitbouw binnen de perken te houden en door de keuze voor het materiaal. Al moet de uitbouw natuurlijk wel bij de uitstraling van het huis passen.  De kosten voor een uitbouw worden in grote mate bepaald door de uitvoering, hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan design radiatoren, daklichten, speciale schuifpuien, etcetera.

Ondanks de investering die je één keer gaat doen, wegen de uitbouw kosten wel op tegen de voordelen. Dankzij de uitbouw stijgt over het algemeen de waarde van je huis. Bovendien creëer je zo relatief eenvoudig extra ruimte in de vorm van functionele vierkante meters bij de woonkamer, keuken of serre. Door grote ramen te gebruiken, profiteer je vervolgens optimaal van de natuurlijke lichtinval.

En dan zoek je nog een bouwbedrijf dat deskundig is, betrouwbaar én die voor de uitbouw de kosten in de hand weet te houden. Voor jouw uitbouw, maar ook voor het plaatsen van dakkapellen, vervangen van kozijnen, renovaties en nog veel meer.

Back To Top